Η τρέλα πάει στο...κρύο!


Οι παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να προπονηθούν επιτυχώς (και χωρίς τραυματισμούς) στο βοηθητικό γήπεδο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς το θερμόμετρο έδειχνε τους 20 οC υπό το μηδέν και το χιόνι βρισκόταν παντού.

Όλοι οι παίκτες φορούσαν ό,τι είχαν στη διάθεση τους για να καταπολεμήσουν το δριμύ ψύχος. Επικρατούσε πλήρης ησυχία και οι κινήσεις όλων ήταν μουδιασμένες.
Το σκηνικό, όμως, άλλαξε ριζικά μόλις έκανε την εμφάνιση του στη προπόνηση ο φροντιστής της ομάδας, Γιασέρ. Ο συμπαθής άντρας, αραβικής καταγωγής, προτίμησε να βάλει ένα κοντομάνικο και ένα κοντό παντελόνι 3/4! Τα μέλη της αποστολής "έμειναν κάγκελο" (και δεν ήταν από το κρύο).

Εκείνη τη στιγμή, προέκυψε η φαεινή ιδέα από τα "πειραχτήρια" της ομάδας. Οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης έπιασαν το Γιασέρ και τον πέταξαν σε ένα σωρό από χιόνι, ώστε να του "φύγει η μαγκιά". Εκείνος, σηκώθηκε ευθύς αμέσως και τους είπε τη χαρακτηριστική φράση: " Τι κάνετε, ρε, έχω δουλειά! Δεν είναι ώρα για παιχνίδια!". Τίναξε από πανω του το χιόνι και συνέχισε να τοποθετεί κώνους για να γίνει η προπόνηση.

Η "τρέλα" του εν λόγω κυρίου για τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά και, γενικότερα, για τη δουλειά του είναι δεδομένη. Δεν μπορεί να παραληφθεί το γεγονός πως επέλεξε να παρευρεθεί στο πόστο του την ημέρα αγώνα, ενώ λίγα λεπτά πριν είχε γεννήσει η γυναίκα του. Τέλος, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι είναι φίλος με όλους τους παίκτες.

(φωτογραφία: http://www.olapaok.gr/ )

Ρεπορτάζ του Βασίλη Ξάνθη