Κυπελλουχος Ευβοιας η Χαλκιδα


Τον τίτλο κυπελλούχου Ευβοίας κατέκτησε η Χαλκίδα καθώς νίκησε με 2-0 την Δροσιά σε ένα πλούσιο σε φάσεις και παρατράγουδα αγώνα
, στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο.
Η Χαλκίδα προηγήθηκε στο 73’ με γκολ του Δασκαλάκη σε μία αμφισβητούμενη φάση, ενώ οι παίχτες της Δροσιάς είχαν σταματήσει να παίζουν ύστερα από υπόδειξη της γυναίκας λάισμαν για οφσάιντ. Τελικά, το γκολ μέτρησε κανονικά και ο διαιτητής έδειξε την βούλα στο κέντρο. Την νίκη την κλείδωσε στο 81’ ο Μπόκαρης ύστερα από εκπληκτικό σουτ από τα 40 μέτρα, καθώς είδε τον τερματοφύλακα της Δροσιάς να είναι εκτεθειμένος και σε λάθος θέση.
Από τον αγώνα βέβαια δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα καθώς οι οπαδοί της Δροσιάς, αφού θεώρησαν ότι αδικήθηκαν στην φάση του πρώτου γκολ φώναζαν υβριστικά συνθήματα στους διαιτητές και υπήρξαν και κάποια μικροεπεισόδια και φασαρίες.
Παρ’ όλα αυτά κυπελλούχος Ευβοίας 2010-2011 είναι οι Χαλκίδα.
Διαιτητής ήταν ο Φώτης, με βοηθούς τους Κούκουρα και Φραντζή.
ΔΡΟΣΙΑ: Μπόλμπασης, Αλεξίου, Κηπιώτης, Ρωμανός, Μπασούκος, Κάραλης (63' Μαυρίδης), Βαρσαμάς, Φρούσσης, Παναγιωτάκος, Γκούμας, Πατρινός (85' Σπίνουλας)
ΧΑΛΚΙΔΑ: Μυτακίδης, Κηρύκος (50' Σταματάκος), Τούρλας, Τσούτης Α., Μπόκαρης, Μπούλης, Μαστρογιάννης, Γούναρης, Γιογιός, Δασκαλάκης (92' Τσούτης Ρ.), Ξευγένης (90' Κολιόπουλος).
Συντάκτης : Καραγιάννης Νικόλας