Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου όπως λέμε... Ρεάλ-Άγιαξ


Κάτι παίρνουν εκεί στην Πορτογαλία! Δεν εξηγείται αλλιώς. Μετά τον Μουρίνιο ήταν η σειρά του Ζεσουάλδο Φερέιρα να αρχίσει τα "ωραία"... Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των play-off, ο οποίος έληξε 3-0 υπέρ των γηπεδούχων, συνέβη ένα περιστατικό αλά Champions League. Ή μάλλον καλύτερα αλά Μουρίνιο.

Στο 43' ο Κατσουράνης δέχεται κίτρινη κάρτα, δικαίως, για έντονη διαμαρτυρία στο διαιτητή ο οποίος καταλόγισε ένα ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του Βόλου σε καθαρό μαρκάρισμα του. Αποτέλεσμα: τέλος η σεζόν για το διεθνή άσσο του τριφυλλιού, καθώς συμπλήρωνε κάρτες που αυτομάτως τον έθεταν εκτός για τα δύο επόμενα και τελευταία ματς του Παναθηναϊκού Αμ δε... Αν νομίζατε κύριοι ότι θα το άφηνε έτσι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ να περάσει κάνετε λάθος. Στο 89' καθυστερεί εσκεμμένα να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ κι έτσι αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αποτέλεσμα: ένα ματς εκτός και όχι δύο. Ο νόμος πάνω από όλα!

Κι αν σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία μην πάτε πολύ πίσω αλλά στην προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League στον αγώνα Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-4, εκεί όπου μετά από εντολή του Special One οι Σέρχιο Ράμος και Τσάμπι Αλόνσο δέχονται από μία δεύτερη κίτρινη ο καθένας για λόγους καθαρά τακτικής για να μην μετρήσουν οι κίτρινες, αφού η Ρεάλ είχε ήδη προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης. Σήμερα ο Φερέιρα μιμήθηκε το συνάδελφο του, ο Κατσουράνης είχε την έμπνευση; Δεν το γνωρίζω. Το μόνο που γνωρίζω είναι πως η Ρεάλ είχε τιμωρηθεί από την Uefa για την πράξη αυτή. Εδώ βέβαια είναι Ελλάδα...

Το παρακάτω βίντεο δείχνει τις αλχημείες του Ζοσέ...







Συντάκτης:Σπύρος Σταγάκης