Κάποιος δεν μας τα λέει καλά...


Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της αθλητικής επικαιρότητας είναι σίγουρα το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει αποφασίσει (;;;) να πουλήσει την ΚΑΕ και για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει επαφές με Αμερικάνους επενδυτές. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε ο ίδιος στην Αμερική και εξέτασε το θέμα με την εταιρεία Galatioto Sports Partners και τον ιδρυτή της Σαλβατόρε Γκαλατιότο.

Το περίεργο της υπόθεσης, όμως, είναι αλλού. Το παρόν δημοσίευμα βγήκε προς τα έξω την Τρίτη 14/6 από το αθλητικό site www.theplayer.gr, το οποίο ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων (DPG) του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Το γεγονός αυτό από τη μία δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της είδησης, από την άλλη, όμως, αφήνει και πολλά περιθώρια στην ερμηνεία της. Όταν, μάλιστα, την επομένη 15/6 της είδησης αυτής η εφημερίδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου "Η ΠΡΑΣΙΝΗ" απλώς αναφέρει την είδηση επιγραμματικά, ενώ σήμερα 16/6 αφιερώνει ολόκληρο πρωτοσέλιδο για το θέμα μετά από τόσες μέρες και τονίζει την εναντίωση στην πώληση της ΚΑΕ, είναι σίγουρο πως κάποιος δεν μας τα λέει καλά.

Σαφέστατα τέτοιες διαπραγματεύσεις είναι καλύτερο να πραγματοποιούνται με απόλυτη εχεμύθεια. Στην υπόθεση, όμως, κάτι λάθος έχει βγει προς τα έξω. Ισχύει; Βλέπω εγώ φαντάσματα; Δε μπορώ να το γνωρίζω. Το μόνο βέβαιο είναι πως σε όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια οι αποφάσεις των κυρίων Γιαννακόπουλων θα είναι απόλυτα σεβαστές.





Συντάκτης:Σπύρος Σταγάκης