''ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ''

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση κατασκευής γηπέδου της ΑΕΚ σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Βούρο.

Οι ανακατατάξεις στο υπουργείο περιβάλλοντος έφερε ως υπουργό τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και το θέμα καθυστέρησε λίγο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του βουλευτή στο aek365.gr :


«Προχωράμε κανονικά το θέμα του γηπέδου. Μπορεί να πήγε λίγο πίσω το χρονοδιάγραμμα που είχαμε ορίσει, όμως προέκυψαν κάποια θέματα που μας ανάγκασαν να το κάνουμε. Το πρώτο είχε να κάνει με τα θλιβερά επεισόδια στον τελικό και θεωρήσαμε πως θα ήταν επικοινωνιακό λάθος να προχωρήσουμε κάτι τέτοιο, την ώρα που όλη η χώρα είχε αγανακτήσει με τα συγκεκριμένα έκτροπα. Αμέσως μετά προέκυψαν γεγονότα που προκάλεσαν κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα».

«Το νερό πλέον έχει μπει στο αυλάκι. Έχω ήδη ανοιχτή επικοινωνία με τον κ. Σηφουνάκη. Και ο κ. Σηφουνάκης, αλλά και ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είναι άνθρωποι που προσβλέπουν στην ανάπτυξη, που καθορίζεται βέβαια από κανόνες και συγκεκριμένους νόμους περιβαλλοντικούς και χωροταξικούς, θα συνυπογράψουν την απόφαση για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ».

Συντάκτης : Καραγιάννης Νικόλας