Φαν Γκάαλ: «Άδικο το αποτέλεσμα»


Ο προπονητής της Μπάγερν Λουίς Φαν Γκάαλ φανερά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, μετά την ήττα από την Σάλκε με 1-0 στον ημιτελικό του κυπέλλου, δήλωσε πως το αποτέλεσμα είναι άδικο και πως η Μπάγερν ήταν αυτή που άξιζε τη νίκη. Ας δούμε τι δήλωσαν οι προπονητές των 2 ομάδων:

Λουίς Φαν Γκάαλ: «Η απογοήτευση μας είναι μεγάλη. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Οι παίκτες μου ακόμα δεν μπορούν να αντιληφθούν τι συνέβη. Εγώ μπορώ λίγο να καταλάβω τι έγινε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μια ομάδα το μόνο που κάνει είναι να αμύνεται, κάνει μια αντεπίθεση, και βάζει ένα γκολ. Μας έλειψε η τύχη. Πιστεύω πως ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε σπουδαία εμφάνιση και οι παίκτες μου πάλεψαν ως το τέλος σαν λιοντάρια»

Φέλιξ Μάγκατ: «Ξέραμε πως θα μας παρουσιάζονταν ευκαιρίες. Πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο. Πιστεύω πως αξίζαμε την πρόκριση, έστω και αν στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το να αμυνόμαστε. Είναι μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στον τελικό και χαίρομαι που τα καταφέραμε».




Ρεπορτάζ: Γιώργος Ξάνθης