Μαθιά..Φήμες τον θέλουν στον Ολυμπιακό


Φήμες θέλουν τον Ισπανό προπονητή Εδουάρδο Μαθιά να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ώστε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί μετά το καλοκαίρι.Ύστερα από ανακοίνωση της ΠΑΕ Ο.Σ.Φ.Π. δεν υπάρχει καμία επίσημη συμφωνία με τον Ισπανό,ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ το χειμώνα του 2010.
Αρχικά, ξεκίνησε ως παίχτης από τις Ακαδημίες της Βαλένθια αλλά μόλις στην ηλικία των 18 ετών αποσύρθηκε λόγω ενός σοβαρού προβλήματος στην μέση του.Στα 21 του χρόνια ξεκίνησε την ενασχόλησή του στις «νυχτερίδες», αρχικά ως «κατάσκοπος» του Κούπερ. Η ικανότητά του στο να συλλέγει πληροφορίες για τους αντιπάλους της ομάδας του – τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη – τον έκανε γνωστό στο ισπανικό ποδόσφαιρο και «ανάγκασε» τον μέχρι πρότινος προπονητή του Άρη να τον επαινέσει κατ’ επανάληψη στα ισπανικά ΜΜΕ. Η πολύ καλή του συνεργασία συνεχίστηκε με τον Ρανιέρι και τον Μπενίτεθ, ενώ διετέλεσε και σύμβουλος του προέδρου του συλλόγου, Χουάν Σολέρ
Μόλις στα 36 του και έχει μια σπουδαία καριέρα με εμπειρία 16 χρόνων.Όλα αυτά τον έχουν κάνει περιζήτιτο σε αρκετούς συλλόγους της Ευρώπης και σύμφωνα με αποκαλήψεις άπό τον πατέρα του βρίσκεται σε συζητήσεις με Ατλέτικο Μαδρίτης, την Σπόρτινγκ Λισαβώνας και έναν γερμανικό σύλλογο που δεν ήθελε να κατονομάσει στα ΜΜΕ.
Ρεπορτάζ : Καραγιάννης Νικόλας