ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ


Η μεταστροφή του Π.Α.Ο.Κ. στην επένδυση κι αξιοποίηση νέων, Ελλήνων ποδοσφαιριστών με πλούσιο ταλέντο είναι πλέον γνωστή.

Κάτι τέτοιο, επιβεβαιώθηκε και τη χθεσινή ημέρα καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης "ξεχύθηκαν" σε διάφορες περιοχές για να παρακολουθήσουν παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Football League 2. Ο πρόεδρος της ομάδας, Θόδωρος Ζαγοράκης, έδωσε το παρόν στον αγώνα Αναγέννηση Επανομής - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας. Λέγεται πως ο "ισχυρός" άντρας είχε στραμμένο το βλέμμα του στον Δημήτρη Χασομέρη, που είναι 21 χρονών κι αγωνίζεται στην Επανομή ως επιθετικός. Έχει, επίσης, αγωνιστεί στη Skoda Ξάνθη, στον Ατσαλένιο και στο Μακεδονικό.
Στο συγκεκριμένο αγώνα, "τσεκαρίστηκαν" κι άλλοι δύο παίκτες. Ο Παναγιώτης Κουρδάκης, που είναι 22 ετών κι αγωνίζεται στην Επανομή ως στόπερ (είναι δανεικός από τον Π.Α.Ο.Κ., έχει αγωνιστεί και στις Θερμαϊκό Θέρμης, Πυρσό Γρεβενών) και ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης, ο οποίος έχει συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας του κι έδωσε το παρόν στην ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ως αμυντικός μέσος (είναι δανεικός από τον Π.Α.Ο.Κ., ξεκίνησε τη χρονιά ως δανεικός στην Αναγέννηση Γιαννιτσών).

Επιπρόσθετα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του "Δικεφάλου του Βορρά", Παντελής Κωνσταντινίδης, παρευρέθη στην αναμέτρηση Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών - Εθνικός Φιλιππιάδας. Παρακολούθησε τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Τριανταφυλλάκο που είναι μόλις 19 χρονών κι αγωνίζεται με τη φανέλα του Οδυσσέα, πετυχαίνοντας 8 τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο χθεσινό αγώνα, εκτός από τον κ. Κωνσταντινίδη, εντοπίστηκαν και οι Γιάννης Παπαδημητρίου (Skoda Ξάνθη), Παύλος Δημητρίου (Πανσερραϊκός), Γιώργος Κωστίκος και άνθρωποι από τη Λάρισα, τον Ατρόμητο, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα. Φήμες λένε, πως ο Τριανταφυλλάκος βρίσκεται ένα βήμα από τη Skoda Ξάνθη.


Συντάκτης: Βασίλης Ξάνθης