ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ


Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του παίκτη ο "Δικέφαλος του Βορρά" ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος είναι γεννημένος στις 16/7/1991 και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Σε αρκετά παιχνίδια έχει παίξει κι ως επιθετικός. Αγωνίζεται στον Οδυσσέα Αναγέννησης, ομάδα της Football League 2 (Γ' Εθνική).

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 19 χρονών) έχει κατορθώσει κι έχει πραγματοποιήσει 75 συμμετοχές στη Football League 2 και στο Κύπελλο Ελλάδας έχοντας πετύχει 11 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έχει 28 συμμετοχές στην ομάδα του ( 26 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο) και σε όλες αγωνίστηκε ως βασικός.

Το ότι ο Π.Α.Ο.Κ. ενδιαφέρεται γι' αυτόν το παίκτη δηλώνει και την πρόθεση του να επενδύσει σε νεαρούς και ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Στην προκειμένη περίπτωση αυτός ο ποδοσφαιριστής παρά το νεαρό της ηλικίας του φαίνεται πως είναι αρκετά έμπειρος, μιας και μετρά τόσες πολλές συμμετοχές.

Ο ίδιος ο Τριανταφυλλάκος δήλωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες συμπεριλαμβανομένου και της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός δήλωσε:

"Γνωρίζω για το ενδιαφέρον και μου δίνει ώθηση για να είμαι ακόμη καλύτερος. Το μόνο που σκέπτομαι είναι να πετύχω τους στόχους με την ομάδα και από εκεί και πέρα οι όποιες εξελίξεις θα έρθουν το καλοκαίρι".


Συντάκτης: Βασίλης Ξάνθης