''ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΕΚ..''

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Κυριατζής έκανε λόγο για τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ και τόνισε πως παρόλο που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον πρέπει να νικήσουνε και ταυτόχρονα μίλησε και για τα προβλήματα του <<Γηραιού>>.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κυριαζή στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Να πάρουμε ότι καλύτερο. Όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς. Δε παύει να είσαι Ηρακλής, να έχεις ένα πρεστίζ ακόμη και σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικό ματς»

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έληξε ισόπαλο: «Δεν ήταν παιχνίδι με θέαμα. Δεν στάθηκε στο επίπεδο ενός ντέρμπι όπως είναι Ηρακλής-ΠΑΟΚ. Θα μπορούσαμε να χάσουμε, αλλά θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε, αφού είχαμε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ»

Για το ότι ο Ηρακλής την τελευταία αγωνιστική θα παίξει δίχως βαθμολογικό άγχος: «Δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος. Πάντοτε πιστεύαμε ότι δεν θα έχουμε περιπέτειες. Ήταν δύσκολη βέβαια η χρονιά. Ξεκίνησε με δυσκολίες. Ήταν λογικό να έχει αυτή την πορεία η χρονιά. Όταν ξεκινάει με προβλήματα χωρίς προετοιμασίες, οικονομικά προβλήματα, λειψό ρόστερ, λογικό είναι να βγούνε στη διάρκεια του πρωταθλήματος όλα αυτά»

Για τα προβλήματα που προέκυψαν όλη την χρονιά και ότι ο Ηρακλής είναι για να διεκδικεί υψηλές θέσεις στη βαθμολογία: «Δείξαμε όλοι επαγγελματισμό. Παντού υπάρχουν προβλήματα οικονομικά. Όλοι αποδείξαμε ότι βάλαμε πάνω απ' όλα τον Ηρακλή. Τελειώνει η χρονιά και ο καθένας θα δει πως θα κινηθεί. Είμαστε επαγγελματίες, έχουμε οικογένειες»

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την χρονιά: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Σαν γενική εικόνα, εμείς που ξέρουμε και αγαπάμε τον Ηρακλή, δεν είμαστε σε καμία περίπτωση ευχαριστημένοι από την πορεία και τη θέση της ομάδας. Ο Ηρακλής είναι για να πρωταγωνιστεί. Πάντα για τις 4-5πρώτες θέσεις. Εκεί αξίζει να βρίσκεται, βάση της ιστορίας του. Είναι άγνωστη η επόμενη μέρα, όπως και στη ζωή μας. Υπάρχει μεγάλη δυσκολία σε όλες τις δουλειές, ένα αβέβαιο μέλλον. Δεν μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον, παρά μόνο το παρόν.

Η διοίκηση έχει πολύ δουλειά, υπάρχουν προβλήματα, που πρέπει να λυθούν για να πούμε ότι η χρονιά θα ξεκινήσει καλύτερα από την φετινή. Είναι τόσα πολλά και μεγάλα τα προβλήματα, που το έργο τους είναι δύσκολο. Ο χρόνος πάντα πιέζει. Θέλει χρόνο και χρήμα για να οργανωθείς».

Συντάκτης : Καραγιάννης Νικόλας