¨Κλοπή" ή "Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε";


Τα el classico τέλος για φέτος! Προσωπική μου γνώμη ότι αυτό που έμεινε από πέντε παιχνίδια είναι το διαστημικό 5-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της Μπάρτσα, ο κλασικός πλέον Μουρίνιο και οι εκκεντρικές αντιδράσεις - δηλώσεις του και, φυσικά, οι αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις και ο διάλογος γύρω από αυτές.

Ας πάμε, όμως, στο χθεσινό και τελευταίο φετινό παιχνίδι των αιωνίων όπου η Μπαρτσελόνα πήρε σχετικά εύκολα την πρόκριση για τον τελικό του Γουέμπλεϊ . Ήταν ένας αγώνας που συνοδεύτηκε από την επιστροφή του Αμπιντάλ στα γήπεδα και την αποθέωση του από τους οπαδούς της ομάδας, ίσως το πιο σημαντικό γεγονός του αγώνα! Όμως συνοδεύτηκε και από ένα καθοριστικό διαιτητικό λάθος, το οποίο σίγουρα επηρέασε την έκβαση του αγώνα. Οι οπαδοί, οι παίκτες και το τεχνικό team της Ρεάλ έχουν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται.

Μαζί με αυτούς που διαμαρτύρονται είναι, φυσικά, και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον προπονητή του Ζοσέ Μουρίνιο. Κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο με χαρακτηριστικές χειρονομίες (όπως φαίνεται και στο βίντεο) έδειξαν ότι "κάποιοι" τους έκλεψαν την παρουσία τους στον τελικό. Ίσως έχουν δίκιο, αλλά ίσως και να υπερβάλλουν. Ο Ρονάλντο, πάντως, σε πέντε φετινά ματς κάθε άλλο παρά δικαιώνει το υπέρογκο ποσό που δαπανήθηκε για τη μεταγραφή του και το συμβόλαιο του, καθώς φαίνεται να μη μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του τη βαριά ιστορία που κουβαλά η φανέλα των Μαδριλένων, και ίσως δεν πρέπει να διαμαρτύρεται και τόσο.

Δείτε το βίντεο:





Συντάκτης: Σπύρος Σταγάκης