Αναθερμαίνεται η υπόθεση των Αράβων στον Π.Α.Ο.Κ.



Νέες εξελίξεις σημειώθηκαν σήμερα αναφορικά με το θέμα των Αράβων και την επένδυση τους στον Π.Α.Ο.Κ..

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. διοργάνωσε σήμερα μία εκδήλωση για να τιμήσει τους χορηγούς της, που την στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή. Έδωσαν το παρών πολλά μέλη της διοίκησης Ζαγοράκη, όπως και ο ίδιος ο πρόεδρος με τη σύζυγο του. Όμως, εμφανίστηκε και ο Όντέι Αλ Σαμαρί και αυτό το συμβάν εξέπληξε όλους όσους ήταν εκεί.

Ο εν λόγω κύριος εκπροσωπεί μία ομάδα επενδυτών που είχαν κοινοποιήσει το ενδιαφέρον τους για επένδυση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παρόλ' αυτά η όλη υπόθεση κάπου "κόλλησε" και το θέμα "έσβησε". Τώρα, όμως, η επανεμφάνιση του Άραβα φίλου του κ.Ζαγοράκη σε συνδυασμό με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που βρίσκεται σε εξέλιξη προκάλεσε αίσθηση και αναζωπύρωσε τις φήμες. Σαν να μην έφτανε όλο αυτό, ο γόνος πλούσιας οικογένειας από τη Μέση Ανατολή προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με το θέμα της επένδυσης.

Αναλυτικά είπε:

"Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ανοικτή και θα δούμε τι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει όλοι να δείξουμε ευαισθησία απέναντι στον κόσμο της, γιατί έχουν συμβεί πολλά σε διοικητικό επίπεδο στο παρελθόν. Χρειάζεται χρόνος για να αποφασιστεί οριστικά, αν το κονσόρτσιουμ των εταιρειών που εκπροσωπώ θα επενδύσουν τελικώς στον Π.Α.Ο.Κ., καθώς υπάρχει και η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Είμαστε πάντως σε ανοικτή συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και θέλουμε να βοηθήσουμε τον Π.Α.Ο.Κ.. Πιστέψτε με, κάτι καλό έρχεται για τον Π.Α.Ο.Κ.!"


Μακάρι να δούμε κάποια θετική εξέλιξη για το "Δικέφαλο του Βορρά", μήπως και η εισροή ρευστού αναβαθμίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης κι εν γένει το ελληνικό πρωτάθλημα!




Συντάκτης: Βασίλης Ξάνθης