Προβληματισμοί για ΠΑΟ- Χαρές για ΑΕΚ

Στην χτεσινή 3η αγωνιστική των πλει οφ για την 2η θέση που οδηγεί στο Champions League αναμετριόταν Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός στον Πανθεσσαλικό στάδιο και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο Οακα.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με γκολ του Λέτο στο 33’ αφού ο σκόρερ έκλεψε την μπάλα από τον Μπρέσκα μέσα στην περιοχή. Ο Βόλος ήταν καλύτερος γενικά και στο πρώτο έχασε 3 ευκαιρίες ενώ είχε και 2 δοκάρια. Το γκολ ισοφάριση για τον Βόλο ήρθε από τον Σολάκη στο 52’ ενώ το 2-1 ήρθε από τον Μάρτινς στον 64’ σε μια αμφισβητούμενη φάση.

Το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο των πρασίνων θα κριθεί την ερχόμενη εβδομάδα καθώς σε περίπτωση που η ΑΕΚ βγει πρώτη και ο Παναθηναϊκός τέταρτος μένει εκτός Ευρώπης. Το επικρατέστερο όνομα ως διάδοχος του Φερέιρα είναι ο Δώνης.

Από την άλλη είδαμε μία ασυγκράτητη ΑΕΚ η οποία κεραυνοβόλησε τον ΠΑΟΚ με τρία γκολ και διατήρησε το αήττητο στην έδρας της με τον ΠΑΟΚ, έχει να χάσει από το 2004.

Η ΑΕΚ σκόραρε στον 21’ με γκολ κεφαλιά του Δέλλα από στημένη φάση και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πάλι από στημένη φάση με τον Ντιοπ. Ο έγχρωμος πανίψηλος κεντρικός της ΑΕΚ ξαναχτύπησε στο 68’ όπου και τελείωσε ουσιαστικά τον αγώνα.

Στην ΑΕΚ το μέλλον του Χιμένεθ στον πάγκο είναι αβέβαιο, καθώς όπως λέει ο Αδαμίδης αυτό εξαρτάται από τον ίδιο τον Μανόλο ο οποίος αν θέλει μένει αν θέλει φεύγει. Πάντως στον Τύπο συνεχίζεται η φημολογία για τον Χαλίλχοτζιτς.

Η βαθμολογία στον πίνακα των πλει όφ είναι:

ΑΕΚ 8

ΠΑΟΚ 6

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4

OΛ. ΒΟΛΟΥ 3

Συντάκτης: Καραγιάννης Νικόλας