ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΒΕ!


Μπορεί να ακούγεται αρκετά τελευταία ότι η Μπεσίκτας έχει φτάσει κοντά στην απόκτηση του Kobe Bryant αλλά αυτό απέχει αρκετά από την αλήθεια καθώς τα χρήματα που δίνει η ομάδα με αυτά που ζητά ο άσσος των Lakers έχουν διαφορά 500.000 δολάρια...ΤΟ ΜΗΝΑ!

Ο Κobe έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να παίξει για λιγότερα από 1 εκατ. δολάρια το μήνα και η ομάδα τα "βρίσκει" σκούρα στο να καταθέτει ένα τόσο μεγάλο κατά τα λεγόμενα τους ποσό μηνιαίως.
Ο λόγος που είναι δύσκολο να βρεθούν τα υπόλοιπα χρήματα είναι γιατί οι χορηγοί δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα και ο μόνος τρόπος να προστεθούν 500.000 επιπλεόν δολάρια στο μισθό του Kobe είναι να βρεθούν περισσότεροι χορηγοί,κάτι το οποίο είναι υπερβολικά δύσκολο για τις ομάδες καθώς οι χορηγίες που έχουν κλείσει μέχρι τώρα μπορεί να έχουν συμβόλαια που να απαγορεύουν την ένταξη νέων χορηγών!
Υπάρχουν φυσικά και site τα οποία αναφέρουν πως ο μεγάλος χορηγός της Ευρωλίγκας Turkish Airlines θα καλύψει τα 700.000 δολάρια και η ομάδα τα υπόλοιπα 300.000 και πλέον είναι απόφαση του Bryant το τι θα γίνει.
Πολλά λέγονται αλλά το τι πραγματικά ισχύει θα φανεί όταν μιλήσει ο ίδιος ο παίκτης είτε με την υπογραφή του είτε με την άρνηση στο συμβόλαιο.
Όμως ποτέ μη λες ποτέ ειδικά όταν πρόκειται για τις μεταγραφές οπότε ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια...

Συντάκτης:Λεωνίδας Πέπλης