Αδαμίδης:"Και 100.000 εισιτήρια να είχαμε δεν θα μας έφταναν"


O πρόεδρος της ΑΕΚ απαντά σε όλα τα ερωτήματα για το σημερινό αγώνα του τελικού...


Αναλυτικά η συνέντευξη:

- Για το παιχνίδι της 20ετίας

"Δεν είναι τόσο για το τρόπαιο αυτή η δήλωση. Σίγουρα η ΑΕΚ έχει παίξει μεγάλα παιχνίδια, έχει διεκδικήσει και άλλους τίτλους και πρωταθλήματα. Απλά είναι πολύ σημαντική η επιστροφή στους τίτλους μετά από 9 χρόνια και για μετέπειτα. Για την ψυχολογία του κόσμου"

- Πρόκληση για την επόμενη μέρα

"Για την οικογένεια της ΑΕΚ είναι μία μεγάλη πρόκληση ένας τίτλος μετά από 9 χρόνια και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Σεβόμαστε τον Ατρόμητο, είναι μία καλή ομάδα, αλλά θα κάνουμε το παν για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο".

"Και 100.000 εισιτήρια να είχαμε..."

- Για την ανταπόκριση του κόσμου

"Είναι πολύ σημαντικό η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που κάναμε για τον τελικό. Πραγματικά και 100.000 εισιτήρια να είχαμε δεν θα μας έφταναν. Ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει σε κάθε κάλεσμα που του κάνουμε την ανταπόκρισή του"

- Για τον τίτλο του φαβορί και στον σεβασμό στον Ατρόμητο

"Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με μεγάλη προσοχή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Ο Ατρόμητος παίζει ποδόσφαιρο και όχι αντί ποδόσφαιρο που θα βοηθήσει να γίνει ένα ποιοτικό παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που οι πιθανότητες είναι 50-50 και μετά θα δούμε τι θα έχει γίνει".

"Θα κυνηγήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ"

- Για τα πλέι οφ και το Τσάμπιονς ΛΙγκ

"Οι στόχοι δεν σταματάνε με την κατάκτηση του Κυπέλλου, έχουμε μετά τα πλέι οφ που θα τα κυνηγήσουμε για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για την πρώτη θέση και πιστεύω ότι θα την κατακτήσουμε".

- Για την κλήρωση του Κάκου στον τελικό και αν ρωτήθηκαν οι πρόεδροι;

"Ούτε εμείς ρωτηθήκαμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Κάκου, είναι ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών, αν όχι ο κορυφαίος. Πιστεύουμε θα δείξει τις ικανότητές του και ότι θα παίξει αμερόληπτα. Η ΑΕΚ δεν έχει ζητήσει ποτέ τίποτα παραπάνω από 50-50. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και φυσικά εύχομαι να κερδίσει η ομάδα μου".

- Για την συνέντευξη Τύπου την επόμενη εβδομάδα

"Κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα".

Συντάκτης:Λεωνίδας Πέπλης