Φέργκιουσον:"Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να παίξω εναντίον του Ρονάλντο"


Θέλει ή όχι το Ρονάλντο στο τελικό ο Φέργκιουσον?


Μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στο κόσμο αλλά υπάρχει ένας παίχτης που θα φοβόταν στον τελικό περισσότερο από τους υπόλοιπους.Αυτός είναι φυσικά το πρώην αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,Κριστιάνο Ρονάλντο!
Διαβάστε τις δηλώσεις του Μουρίνιο.

«Από την ώρα που έγινε η κλήρωση του Champions League πίστευα ότι η Ρεάλ είχε μεγάλες πιθανότητες. H ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα με 5-0 πλήγωσε τον Μουρίνιο και δεν θα ηττηθεί ξανά έτσι, αυτό είναι σίγουρο.

Από τότε η Ρεάλ έπαιξε με την Μπαρτσελόνα δυο φορές με μια ισοπαλία και μια νίκη. Στο τελικό του Copa del Rey έβαλε τον Πέπε στο κέντρο, που συνήθως παίζει σέντερ μπακ, και αυτό μπλόκαρε την Μπαρτσελόνα.

Η κεφαλιά του Ρονάλντο που τους έδωσε τη νίκη ήταν φανταστική, αλλά τον έχω δει να το ξανακάνει. Ήταν παρόμοια με αυτή που είχε βάλει, όταν ήταν μαζί μας, εναντίον της Ρόμα στην Ιταλία.

Νομίζω ότι ίσως ο τερματοφύλακας μπορούσε να τα πάει καλύτερα, αλλά η δύναμη που πήρε η μπάλα δεν του επέτρεψε να αντιδράσει.

Ήταν απειλητικός όλο το βράδυ. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να παίξω εναντίον του στον τελικό αλλά το ελπίζω. Τότε θα σκεφτούμε πως νιώθουμε.

Τώρα δεν θέλω να κάνουμε λάθη, θέλω να περάσουμε στον τελικό πρώτα».

Συντάκτης:Λεωνίδας Πέπλης