Η Ρεάλ Μαδρίτης καταγγέλλει τη Μπαρτσελόνα στην Ουέφα (Βίντεο)


Η "κόντρα" των δύο ομάδων μπορεί να τελείωσε εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά εκτός αυτών καλά κρατεί!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε στην Ουέφα ένα video που δείχνει ότι οι παίκτες της ομάδας της Βαρκελώνης χρησιμοποιούσαν ανέντιμους τρόπους (διαμαρτυρίες, θέατρο, υπερβολές) για να επηρεάσουν τη κρίση του διαιτητή. Μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση στο επίσημο site της και ανάρτησε το video κι εκεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση λέει:

"Αφού μας έγινε γνωστή η άνευ προηγουμένου απόφαση της Μπαρτσελόνα να υποβάλλει επίσημη καταγγελία εναντίον του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι είναι υποχρεωμένη να πράξει το ανάλογο αναφορικά με την επαναλαμβανόμενη αντιαθλητική συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα, οι παίκτες της οποίας διαρκώς υποκρίνονταν (τα θύματα επιθέσεων) με μοναδικό σκοπό να παραπλανήσουν τον διαιτητή του αγώνα, πράγμα που καθαρά οδήγησε στην άδικη απόφαση αποβολής του παίκτη μας, Πέπε".


Στο video έχει ενσωματωθεί και η γνώμη που εξέφρασε ο Ρίο Φέρντιναντ στο twitter, ο οποίος έγραψε:

"Αν ποτέ βγω εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο και στη συνέχεια μπω στο γήπεδο τρέχοντας, ανάβω σε όλους το πράσινο φως (σ.σ. δίνω την άδεια) να μου κάνουν τάκλιν με τα δύο πόδια!"

Και φυσικά αναφέρεται στη περίπτωση του Ντάνιελ Άλβες που έκανε τον τραυματία για να τιμωρηθεί ο Πέπε με κόκκινη και στη συνέχεια μπήκε στο γήπεδο άνετος σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!


Δείτε το video που δημοσιοποίησε η διοίκηση των "Μαδριλένων":



Το επίμαχο βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα...




Συντάκτης: Βασίλης Ξάνθης