"Η Ρεάλ και η Μπάρτσα είναι σκουπίδια!"



Ο Χάρι Ρέντναπ τα είπε "έξω από τα δόντια" για το "EL Classico"!

Ο νυν προπονητής της Τότεναμ έγραψε ένα άρθρο για την αγγλική εφημερίδα "Sun", σκέτος καταπέλτης! Δηλώνει πόσο αηδιασμένος είναι από το παιχνίδι στο "Μπερναμπέου" για το θεσμό του Champions League και υποστήριξε ότι κάτι ανάλογο δεν θα συνέβαινε με αγγλικές ομάδες.
Αλήθεια, αν δεχόταν πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα θα την απέρριπτε;

Αναλυτικά, όσα διατύπωσε στο άρθρο του:

"Οι Άγγλοι έδωσαν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και ενώ άλλες χώρες παίζουν τόσο καλά όσο εμείς, δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο. Φαίνεται ότι το "όμορφο παιχνίδι" μετατράπηκε σε άσχημο αυτή την εβδομάδα με αυτό το απαίσιο και ντροπιαστικό σκουπίδι που είδαμε στη Μαδρίτη.
Ήμουν ενθουσιασμένος όλη μέρα περιμένοντας τον αγώνα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα. Αλλά μετά η όλη εμπειρία άφησε μια πικρή γεύση στο στόμα μου. Προσποιήσεις, φάουλ, κοροϊδία διαιτητή. Απάτη, βασικά. Οι παίκτες έχασαν το σενάριο. Και δεν ήταν ούτε για τους προπονητές, Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα, η καλύτερή τους βραδιά.
Οι άνθρωποι που ξέρω, που αγαπάνε απόλυτα το ποδόσφαιρο, έκλεισαν την τηλεόρασή τους αηδιασμένοι από τα όσα αντίκρισαν. Ειλικρινά πιστεύω ότι δεν θα δείτε ποτέ ένα παιχνίδι σαν κι αυτό στην Αγγλία. Το αγγλικό κοινό δεν θα ανεχόταν τέτοιου είδους συμπεριφορές από παίκτες της αντίπαλης ομάδας ή ακόμα και της δικής του.
Και προσωπικά, σαν προπονητής, δεν θα ήθελα με τίποτα να έχω σχέση με τέτοια σκουπίδια".




Συντάκτης: Βασίλης Ξάνθης