Ο Διαμαντίδης είναι Π.Α.Ο.Κ.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, φαίνεται πως είναι οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. "από κούνια"!

Ο Διαμαντίδης κατά γενική ομολογία αποτελεί ένα καταπληκτικό παίκτη που συγκαταλέγεται στην ελίτ της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο παίκτη που κάνει τα πάντα στο γήπεδο και θα μπορούσε να σταθεί άνετα στο NBA! Η πολυετής παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τον έχει ορίσει ως φυσικό ηγέτη της ομάδας του "τριφυλλιού". Το όνομα του έχει συνδυαστεί με πάρα πολλές επιτυχίες φορώντας τη πράσινη φανέλα.

Παρόλ' αυτά κοινοποιείται πως από μικρό παιδί υποστήριζε το "Δικέφαλο του Βορρά". Κατάγεται από τη Καστοριά, στην ομάδα της οποίας ξεκίνησε και την καριέρα του. Ο πρώτος του προπονητής παραδέχθηκε δημοσίως ότι ο Διαμαντίδης υποστήριζε τον Π.Α.Ο.Κ. όταν ήταν μικρός, όπως κι όλοι οι φίλοι του από την Καστοριά! Μάλιστα αποκαλύπτει ότι ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής είχε δοκιμαστεί στην ομάδα του "Δικεφάλου", αλλά δεν είχε πείσει. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο τότε τημ μάνατζερ της ομάδας είχε δηλώσει: "Είναι κρίμα που δεν θα αποκτήσουμε το Δημήτρη, γιατί αυτό το παιδί κάτι έχει".

Ο Διαμαντίδης μετακόμισε στον Ηρακλή από την Καστοριά έναντι 7.000.000 δραχμές και ξεκίνησε τη λαμπρή του σταδιοδρομία στα παρκέ!




Συντάκτης: Βασίλης Ξάνθης