ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ (ΞΕ)ΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ... ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ


Κι από εκεί που είχαμε στον Παναθηναϊκό "πόλεμο" μεταξύ των μετόχων για το ποιος (δεν) θα πάρει την ΠΑΕ, φτάσαμε στο σημείο να τσακώνονται οι Άραβες και τα Εμιράτα, οι Πρίγκιπες και οι Σεΐχηδες ποιος θα πρωτοπάρει την ΠΑΕ!

Μετά τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Al Saud με εκπρόσωπο τον κύριο Βλάση Τσάκα, εμφανίστηκε η πολυεθνική εταιρεία Arboris Capital που εδρεύει στο Abu Dhabi των Η.Α.Ε. με εκπρόσωπο τον κύριο Γιώργο Γεωργίου.

Αν αυτές οι ιστορίες θα βγουν αληθινές, μόνο το μέλλον θα το δείξει. Μπορεί να φαντάζουν σε κάποιους τελείως ουτοπικές αυτές οι καταστάσεις, αλλά αν σκεφτεί κανείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, οι ξένοι επενδυτές αυτή τη στιγμή μπορούν εύκολα να επενδύσουν στην Ελλάδα, ιδιαίτερα αν έχουν με το μέρος τους ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που θα τους στηρίζει. Και στην παρούσα φάση, εάν ένας Άραβας θέλει να επενδύσει στην Αθήνα και έχει με το μέρος του τον κόσμο του Παναθηναϊκού, σίγουρα οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες.

Προς το παρόν, καλός ο χαβαλές, καλή και η πλακίτσα. Αλλά όχι και να αλλάξουμε ύμνο στον Παναθηναϊκό. ΝΤΡΟΠΗ! Το πολύ πολύ να τον mix-άρουμε λιγάκι... Τι λέτε;;;






Συντάκτης:Σπύρος Σταγάκης