ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ;


Γρίφο αποτελεί το θέμα της παραμονής του Ισπανού τεχνικού στον Ολυμπιακό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν απάντησε ευθέως για την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, θολώνοντας ακόμη περισσότερο τα νερά.Χαρακτηριστικά είπε στους δημοσιογράφους:

"Έχουμε πει ότι θα μιλήσουμε στο τέλος της χρονιάς. Δεν χρειάζεται να μιλάμε δημόσια, ή ιδιωτικά. Όταν θα ολοκληρωθεί η σεζόν, θα τα πούμε...Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα και ζητάω συγγνώμη γι αυτό.(σ.σ. δηλώσεις στα ισπανικά μέσα) Ωστόσο, με τον Ολυμπιακό έχω ένα συμβόλαιο, θα τηρήσω τις δεσμεύσεις μου, αλλά να περιμένουμε πρώτα να τελειώσει η σεζόν. Στην Ισπανία με φέρνουν προπονητή σε κάθε ομάδα που δεν έχει ...τεχνικό. Επαναλαμβάνω ότι θα μιλήσουμε με τη διοίκηση μετά το τέλος της περιόδου"

Μετά από αυτό, δηλώσεις έκανε ο κ. Μώραλης δίνοντας το στίγμα της στάσης της διοίκησης της ΠΑΕ:

"Ο προπονητής είπε ότι θα μιλήσουμε μετά το τέλος της χρονιάς. Δεν θα μπούμε σε προπονητολογία, από τώρα. Ισχύει ότι ο προπονητής μας έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο, αλλά τους όρους και τα λοιπά, θα τα πούμε μετά το τέλος της σεζόν".



Άραγε θα δούμε ακόμη ένα σίριαλ με πρωταγωνιστή τον κ Βαλβέρδε, όπως είχε γίνει επί Σωκράτη Κόκκαλη; Θα φανεί στο προσεχές μέλλον...


Συντάκτης: Βασίλης Ξάνθης