ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου σχετικά με τα διοικητική και μη δρώμενα του Παναθηναϊκού. Παρακάτω παραθέτω κάποιες σκέψεις μου επί των όσων ειπώθηκαν.

1.Μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αυτή τη στιγμή θα έδινε σημαντική οικονομική ανάσα στην ομάδα. Αν πραγματοποιηθεί η βλέψη αυτή του κύριου Βγενόπουλου σίγουρα θα βοηθήσει.

2.Σημαντικότερο όμως είναι να έρθει επιτέλους διοικητική σταθερότητα και ηρεμία, ούτως ώστε να σταματήσει ο εμφύλιος και να πορευτεί η ομάδα μέσα σε ένα υγιές κλίμα. Δυστυχώς όμως ακόμα συνεχίζεται ο εμφύλιος και το μπαλάκι πηγαίνει από τη μία (συνέντευξη) στην άλλη.

3.Ακόμα πιο σημαντικό, και κατά την προσωπική μου γνώμη είναι το μείζον θέμα στον Παναθηναϊκό, είναι το θέμα του γηπέδου. Εφόσον η λύση του Βοτανικού δεν προχωράει, η "Πράσινη Πολιτεία" στο χώρο του ΟΑΚΑ, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν, μοιάζει ιδανική λύση. Λεπτομέρειες δεν ειπώθηκαν. Ευελπιστώ τα νέα στο μέλλον να είναι πραγματικά καλά.

4.Πιστεύω πως μετά από αυτή τη συνέντευξη, τα γνωστά "καλόπαιδα" να μην ξαναπιάσουν στο στόμα τους ανθρώπους, όπως ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Είναι ΝΤΡΟΠΗ!

5.Οι εφημερίδες "Πράσινη" και "Derby" και οι εκδότες τους δεν είναι ο Παναθηναϊκός. Τόσος πόλεμος εναντίον τους δεν έχει νόημα για μένα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ό,τι θέλει. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το μυαλό και τη δυνατότητα να κρίνει όπως νομίζει.

6. Το να μην επιτρέπεις σε έναν δημοσιογράφο να παρευρεθεί στη συνέντευξη τύπου σημαίνει πως ή τον φοβάσαι ή είσαι αντι-δημοκράτης. Εγώ τουλάχιστον δε βρίσκω άλλη αιτία.

7.Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, δυστυχώς, δεν έχει μέλλον, αν ισχύουν όλα αυτά που ακούστηκαν από τον κ.Βγενόπουλο. Είναι κρίμα για τη "μάνα του λόχου"!

8.Αν η καλύτερη στιγμή κατά τον κ.Βγενόπουλο ήταν η νίκη - πρόκριση στη Ρώμη και εφόσον είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό, γιατί η ομάδα παρέδωσε τα όπλα στον επόμενο γύρο με τη Σταντάρ;

9.Στην πιο δύσκολη ερώτηση ο κύριος Βγενόπουλος δεν έδωσε ουσιαστική απάντηση. Ποτέ δεν απάντησε γιατί βγήκε τώρα να μιλήσει και δεν βγήκε πριν το καλοκαίρι, αφήνοντας και αυτός την ομάδα στη μοίρα της.

10.Τι περιμένω προσωπικά; Ας καθίσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι κι ας αφήσουν ΜΜΕ και λοιπούς συγγενείς απ' έξω, και η λύση θα βρεθεί. Ας αφήσουν τις συνεντεύξεις και ας συζητήσουν όλοι τους τα δεδομένα που υπάρχουν. Επιτέλους δώστε την απαιτούμενη ηρεμία στην ομάδα! ΟΛΟΙ σας!





Συντάκτης:Σπύρος Σταγάκης